Oferta de contracte menor de serveis per a la participació al festival Tarraco Viva 2022

ImatgeEl Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports publica una oferta de contracte menor per a la participació al festival de recreació històrica Tarraco Viva 2022. D’aquesta manera, es vol continuar amb la difusió de la candidatura de Menorca Talaiòtica en l’àmbit estatal, per mitjà de la participació en festivals de recreació històrica. Aquesta és una de les accions previstes en el Pla de Comunicació de Menorca Talaiòtica. Les empreses o professionals interessats poden presentar la seva proposta fins el 14 de març de 2022.

Tarraco Viva és un festival de recreació històrica que va néixer l’any 1999 com una activitat de suport a la candidatura de la ciutat de Tarragona a ser inscrita en la Llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO. A dia d’avui, més de vint anys després, és un festival totalment arrelat a la ciutat i un referent dins els festivals d’aquesta temàtica que es realitzen a l’Estat espanyol.

Les despeses previstes per a aquesta activitat no poden superar els 15.000 € (IVA exclòs). Dins aquest cost hi entren totes les despeses relacionades amb l’activitat, inclosos els viatges i allotjament de l’expedició menorquina a Tarraco Viva. La feina s’haurà d’executar entre els mesos de març i maig de 2022. El festival de Tarraco Viva tindrà lloc els dos darrers caps de setmana del mes de maig i la participació de Menorca Talaiòtica serà els dies 27, 28 i 29 de maig.

L’objecte del contracte menor és organitzar la participació del Consell Insular en el festival de recreació històrica Tarraco Viva, amb la realització de les tasques i funcions següents:
a) Organitzar l’estand de Menorca Talaiòtica a Tarraco Viva i gestionar-ne amb els organitzadors del festival la participació.
b) Presentar als assistents al festival el patrimoni prehistòric de Menorca i especialment, la candidatura de Menorca Talaiòtica a patrimoni mundial.
c) Elaborar el projecte expositiu de l’estand i activitats a desenvolupar durant el festival, d’acord amb el responsable del contracte.
d) Organitzar activitats complementàries: conferències, recreació històrica, representacions teatrals o altres que es puguin proposar en el projecte.
e) Gestionar el desplaçament de l’equip humà i material necessari a Tarraco Viva (viatges, allotjament, menjar).
f) Difusió de la participació a través de les xarxes socials i pàgina web de Menorca Talaiòtica en coordinació amb l’equip de comunicació de Menorca Talaiòtica.

Per a més informació sobre aquesta oferta podeu enviar un correu electrònic a: joaquin.pons@cime.es En aquest enllaç trobareu la documentació completa.

 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS