Becatalaiotica 2022 ja està en marxa

ImatgeLa sisena edició del certamen cultural Becatalaiotica 2022 ja està en marxa i les inscripcions romandran obertes fins el 23 de maig, a les 23:59h. El concurs té com a objectius donar visibilitat al talent jove, reivindicar el valor inspirador del paisatge i promoure la candidatura de Menorca Talaiòtica a patrimoni mundial entre nous públics. La proposta més ben valorada guanyarà una beca d’estudis de 2.000 euros.

Aquest projecte, nascut de la mà d’Amics del Museu de Menorca, compta des de l’inici amb el suport del Consell Insular de Menorca. Hi poden participar estudiants de qualsevol àmbit, que tenguin entre 18 i 28 anys, residents a l'estat espanyol. Per fer-ho, s'ha d'emplenar i enviar un formulari d'inscripció que es troba en el següent enllaç: https://linktr.ee/Becatalaiotica.
 
El calendari del concurs
Entre tots els formularis rebuts, un jurat de professionals lligats al patrimoni cultural, la docència, les Belles Arts i la comunicació de Menorca s'encarregarà de valorar i puntuar les propostes. Seran 10 els participants que passaran a una segona fase, que consistirà en donar forma a una proposta d’esdeveniment a un dels jaciments de la Menorca Talaiòtica, amb la tutorització dels membres de l'equip de Becatalaiotica.
 
La temàtica d'aquestes propostes així com el mètode d'expressió és totalment lliure mentre es mantengui alguna relació amb la Menorca Talaiòtica: divulgació científica i/o cultural, dansa, interpretació, discursos d'actualitat, monòlegs sobre qualsevol tema…
Les cinc propostes d'esdeveniment que tant el jurat d'experts com els membres de l'organització considerin més originals i obtinguin les millors puntuacions, seran les que es duran a terme a Menorca. Els participants hauran d’escenificar la seva propsta durant els mesos de setembre i octubre a un dels jaciments de Menorca Talaiòtica.

El públic assistent als esdeveniments és de cabdal importància, ja que és l’encarregat de valorar l’originalitat, el contingut i la capacitat de suggestió de les diferents propostes. El finalista que aconsegueixi una millor valoració rebrà com a premi una beca d’estudis de 2.000 euros.

Per a més informació: beca@menorcatalayotica.info o tel. 617 840 204.
 

 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS