Menorca Talaiòtica a l’edició digital de National Geographic internacional

ImatgeL’interés per Menorca Talaiòtica a escala internacional segueix augmentant, tal i com es demostra amb la publicació d’un article sobre la candidatura a patrimoni mundial de la UNESCO a l’edició digital de National Geographic. Aquest article és una versió del reportatge publicat al número d’abril de l’edició espanyola de la mateixa capçalera, on la candidatura menorquina va ocupar la portada i un impressionant reportatge interior de 20 pàgines. Aquesta publicació, realitzada per iniciativa de National Geographic, contribuirà sens dubte a la difusió de la candidatura a tot el món.

National Geographic és una de les revistes de divulgació més prestigioses del món, i compta amb alguns dels millors periodistes i fotògrafs com a col·laboradors. Especialitzada en temes de divulgació, la qualitat dels seus continguts ve avalada per grans experts en disciplines com l’arqueologia, la biologia o l’antropologia.

National Geographic Media és una editoral internacional que opera a més de 170 països, amb diferents mitjans impresos i digitals, i amb més de 500 milions de seguidors a les xarxes socials.

Podeu trobar l’article aquí.

alt text

 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS