El documental de Menorca Talaiòtica viatja a Croàcia

Festivals_MenorcaTalaioticaEl documental de Menorca Talaiòtica augmenta el seu ressò internacional amb la participació aquesta tardor en dos prestigiosos festivals de cinema d’arqueologia: l’International Archaeology Film Festival (MFAF), que se celebrarà del 10 al 12 de novembre a Split, Croàcia; i el XXII Festival Internacional de Cine Arqueológico del Bidasoa (FICAB), del 14 al 19 de novembre a Irun, País Basc.

Menorca Talaiòtica, una odissea ciclòpia insular competirà per un dels tres premis que atorgarà el jurat d’experts de la setena edició del MFAF i pel premi del públic. Manu Balaguer, director del documental, serà el representant del Consell Insular de Menorca a Croàcia. Aquest festival internacional bianual de cinema documental sobre arqueologia, patrimoni cultural i històric té com a objectius difondre el patrimoni cultural i arqueològic mundial i sensibilitzar una audiència més àmplia envers la seva protecció.

D’altra banda, al FICAB d’Irun el documental de Menorca Talaiòtica optarà a quatre premis: el Gran Premi del Festival, el premi Especial del Públic, el premi Arkeolan a la divulgació científica, i el premi Secció Educativa. Aquest festival busca apropar l’arqueologia a la societat, mitjançant la difusió d’obres audiovisuals que recullen els resultats d’investigacions arqueològiques.

Menorca Talaiòtica, una odissea ciclòpia insular es va presentar per primer cop fora de Menorca durant el Firenze Archeofilm, el festival internacional de cinema d’arqueologia, art i medi ambient de Florència, Itàlia.

 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS