Altres: Encesa de Torres, Talaies i Talaiots de la Mediterrània: un cant pels drets humans

14 Gen

El 14 de gener se celebrarà a Menorca per cinquè any consecutiu l’Encesa de Torres, Talaies i Talaiots de la Mediterrània: un cant pels drets humans, una iniciativa original de Mallorca que vol sensibilitzar a la ciutadania en la defensa dels Drets Humans i en suport de les persones refugiades que es veuen obligades a emigrar per trobar una nova llar. Aquesta acció, oberta al públic general, s’inclou en el programa d’activitats de la Diada del Poble de Menorca, Sant Antoni 2023.

Enguany l’acció es centrarà en dos únics punts, un per a cada encesa programada:

  1. Dissabte, 14 de gener, a les 13:00 h s’encendran els talaiots del jaciment de Torre d’en Galmés (Alaior) amb bengales de fum. Es llegirà el manifest de l’acció, que enguany ha estat redactat per Amnistia Internacional; i Annabel Villalonga i Joan Carles Villalonga ens acompanyaran amb el cant Viatge a Ítaca, de Lluís Llach. L’acte conclourà amb l’escenificació del microteatre Aquest sol, hi és per a tots?.
  2. El mateix dia, a les 17:00 h, l’acció es desplaçarà a Ciutadella, al jaciment de Montefí, on es començarà amb la conferència d’Assuès López titulada Les migracions a la Mediterrània. En acabar, es repetirà la lectura del manifest i el cant, i es conclourà l’acte amb l’encesa dels talaiots del jaciment amb bengales de llum cap a les 18:00 h.
 
 
  • Dia: dissabte, 14 de gener
  • Lloc i hora: Torre d'en Galmés (13 h) i Montefí (17 h).
  • Inscripció: Qualsevol persona interessada en participar a l’acte o donar suport a la iniciativa, pot assistir a les activitats programades per dia 14 de gener de manera lliure (no és necessària inscripció prèvia).

 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS