Notícies i esdeveniments


 
19
Gen
La possible declaració enguany com a patrimoni mundial de la UNESCO contribuirà de manera important a l’estratègia de desestacionalització del turisme a l’illa.
 
14
Gen
Menorca comptarà amb un espai propi en el sector de FITUR dedicat a la sostenibilitat i la innovació. El 19 de gener Menorca Talaiòtica rebrà tota l’atenció amb la presentació de la candidatura a l’estand de les Illes Balears. 
 
11
Gen
Dissabte, dia 15 de gener, vint-i-vuit talaiots menorquins s'encendran per donar suport a la iniciativa “Encesa de Torres, Talaies i Talaiots de la Mediterrània: Un cant pels Drets Humans”. 
 
03
Gen
Aquest mes entrevistam Bruno Parés, arqueòleg especialista en documentació virtual i reconstrucció 3D de patrimoni terrestre i subaquàtic.
 
21
Des
La protecció, conservació i difusió de la Menorca Talaiòtica comptaran l’any que ve amb aquest important recolzament econòmic, uns recursos que es destinaran a accions ja previstes en el Pla de Gestió de la candidatura.
 
 
21
Des
Ahir, 20 de desembre, el Ple del Consell Insular de Menorca va aprovar definitivament els estatuts de la nova Agència Menorca Talaiòtica, que entrarà en funcionament a principis de 2022.
 
20
Des
Una vintena de persones va participar el dissabte 18 de desembre a l'acte de clausura a Talatí de Dalt, on es va donar a conèixer a la guanyadora de Becatalaiotica 2021: Leire Pellejero.
 
 
25
Nov
Les projeccions obertes al públic en general s’inicien dia 2 de desembre a la Sala d’Audiències del Claustre de Maó i seguiran per tots els municipis de l’illa.
 
17
Nov
El vicepresident i Conseller de Cultura del CIM va participar a la sessió commemorativa del 49è Aniversari de la Convenció del patrimoni mundial.
 
10
Nov
La sala de Plens del Consell Insular de Menorca (Maó) acollirà, els dies 11 i 12 de novembre, la 89a reunió del Consell de Patrimoni Històric, organitzada pel Ministeri de Cultura i Esports amb la participació de representants de totes les comunitats autònomes.
 
07
Nov
La Fundació Foment del Turisme (FFTM) ha participat a Palma en la I Trobada del Grup de Treball de Patrimoni Cultural de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents.
 
06
Nov
L'associació Menorca Heritage Recovery va finalitzar al setembre el treball de camp a la zona central del jaciment arqueològic de Torre d´en Galmés i ara en presenta els resultats.
 
12
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS