Notícies i esdeveniments


 
30
Jun
Les noves datacions radiocarbòniques han permès constatar que els antics habitants de Menorca extragueren minerals de coure (malaquita, atzurita, calcopirita) de la mina de l’illa d’en Colom durant uns 900 anys.
 
29
Jun
La primera emissió de Menorca Talaiòtica, una odissea ciclòpia insular tindrà lloc aquest diumenge a les 19:50 h.
 
14
Jun
El Servei de Patrimoni coorganitza aquestes jornades sobre els cercles menorquins amb els arqueòlegs Amalia Pérez-Juez i Octavio Torres.
 
02
Jun
La conferència inaugural anirà a càrrec de Cipriano Marín, coordinador de la candidatura, i comptarà amb la presència del vicepresident i conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria.
 
31
Mai
Amb el títol de Menorca Talaiòtica, una odissea ciclòpia insular, a partir d’avui el document complet es pot descarregar, com també el Pla de Gestió.
 
27
Mai
A Protagonistes de Menorca Talaiòtica, aquest mes entrevistam Fani Montoro, informadora de la Fundació Foment del Turisme de Menorca des de 2018, quan va començar la seva feina a Torre d’en Galmés.
 
24
Mai
La candidatura menorquina participa el 28 i 29 de maig en el prestigiós festival de recreació històrica per tal de continuar amb la seva difusió en l’àmbit estatal.
 
18
Mai
El Consell Insular de Menorca i APAME organitzen un certamen per triar unes postres inspirades en Menorca Talaiòtica. L’entrega de premis se celebrarà el dia primer d’octubre.
 
17
Mai
Coneix el passat de Menorca amb na Laia i en Tau és la sisena publicació d’aquesta col.lecció editada pel Consell Insular de Menorca per difondre la cultura talaiòtica i el patrimoni històric menorquí.
 
13
Mai
La proposta, elaborada per l'arqueòleg Bruno Parés, permet documentar amb precisió les característiques del monument i aporta una informació sobre l’arquitectura i el sistema constructiu molt rellevant per preservar-lo.
 
10
Mai
Les entrades per les visites, que tenen una durada de 75 minuts i es fan en diversos idiomes, es poden comprar a través de la web www.menorca.es
 
23
Abr
Aquí podeu llegir l'extens reportatge de 20 pàgines que l'edició espanyola de National Geographic ha dedicat aquest mes a la candidatura menorquina a patrimoni mundial de la UNESCO.
 
12
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS