Notícies i esdeveniments


 
25
Nov
A Protagonistes de Menorca Talaiòtica, aquest mes entrevistam Aleix Cànoves de la pastisseria Ca na Maru, creador del nou dolç talaiòtic .
 
23
Nov
Torre d’en Galmés. Com controlaven el territori a la Menorca prehistòrica? es presentarà en el marc de les XVIII Jornades d’Història Local, que inclouen un tast del nou dolç talaiòtic en el seu programa.
 
19
Nov
El nou dolç talaiòtic és un pastelet glacejat amb xocolata i elaborat amb ametlla, llimona, mel de Menorca, figat i romaní.
 
16
Nov
El CIM publica l’edicte relatiu a l’aprovació de la convocatòria i bases per a la selecció del/la director/a de l’agència, pendent de publicació al BOIB.
 
14
Nov
Per al gener de 2023 es preveu tornar a realitzar aquest acte que se celebra en el marc de la Diada del Poble de Menorca amb l’objectiu de reivindicar la defensa dels Drets Humans.
 
09
Nov
L’objectiu és promoure la participació real de propietaris i gestors de les propietats implicades en el bé, ja sigui en els nou components com a les zones buffer.
 
08
Nov
Menorca Talaiòtica, una odissea ciclòpia insular participarà properament en dos prestigiosos festivals de cinema d’arqueologia: el MFAF de Croàcia, i el XXII FICAB d’Irun.
 
31
Oct
Artícle d'opinió de Miquel Àngel Maria, conseller de Cultura i president de l'Agència Menorca Talaiòtica, sobre la candidatura a patrimoni mundial de la UNESCO. 
 
29
Oct
Protagonistes de Menorca Talaiòtica, aquest mes entrevistam Cecília Ligero, restauradora i presidenta de l'Associació Amics del Museu de Menorca.
 
30
Set
A Protagonistes de Menorca Talaiòtica, aquest mes entrevistam Josep Lluís Florit, vigilant de Patrimoni Històric del Consell Insular de Menorca.
 
29
Set
Menorca Talaiòtica ha participat avui al XVI Encontre de Gestors de Patrimoni Mundial celebrat a Mèrida, Extremadura. El Ministeri de Cultura ha convidat la candidatura menorquina per la seva rellevància i projecció.
 
 
28
Set
L'associació Menorca Heritage Recovery acaba avui el treball de camp a la zona central del jaciment arqueològic de Torre d'en Galmés i presenta els resultats preliminars.
 
12
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS