Activitats

Cercar per texte:
Cercar per tipus:

 
04
Des
Excursió del programa Som Talaiòtics? 2022 a la naveta des Tudons (Ciutadella), una iniciativa del Consell Insular de Menorca i el GOB.
 
11
Des
Visita amb el Museu de Menorca un dels poblats talaiòtics més desconeguts on es conserva un santuari de taula i oportunitat per conèixer l'origen del formatge a Menorca.
 
18
Des
Visita comentada on s'explicaran les novetats de la nova campanya arqueològica i la relació del poblat amb l'explotació dels cereals.
 
17
Feb
Conferència de l'arqueòloga Irene Riudavets en el marc de l'exposició «Elogi de la taula. Menorca ciclòpia» que es pot visitar fins el 25 de març a la Sala El Roser, Ciutadella.  
 
 
17
Mar
Conferència de l'astrònom i matemàtic Manuel Marín en el marc de l'exposició «Elogi de la taula. Menorca ciclòpia» que es pot visitar fins el 25 de març a la Sala El Roser, Ciutadella.  
 


Activitats finalitzades
 
27
Nov
L'artista basca Ariana Ruiz serà la darrera participant en presentar la seva proposta per guanyar la final de Becatalaiotica 2022. 
 
26
Nov
Els participants podran descobrir com era la vida dels nostres avantpassats amb aquest original joc de rol immersiu pensat per a tota la familia. En aquesta ocasió, l'escenari serà el jaciment de Son Catlar. 
 
26
Nov
El guanyador del concurs "El dolç talaiòtic" presentarà la seva creació i es farà un tast en el marc de les XVIII Jornades d'Història Local i Patrimoni Cultural de Menorca.
 
26
Nov
Aquesta versió del llibre de Sitjot adaptat a lectura fàcil es presentarà en el marc de les XVIII Jornades d'Història Local i Patrimoni Cultural de Menorca.
 
26
Nov
El programa inclou diverses conferències relacionades amb Menorca Talaiòtica, el dissabte capvespre a la Sala d’Activitats Ciutadanes (Ajuntament d’Alaior).
 
25
Nov
Aquesta versió del llibre de Sitjot adaptat a lectura fàcil es presentarà en el marc de les XVIII Jornades d'Història Local i Patrimoni Cultural de Menorca.
 
19
Nov
Els participants podran descobrir com era la vida dels nostres avantpassats amb aquest original joc de rol immersiu pensat per a tota la familia. En aquesta ocasió, l'escenari serà el jaciment de Trepucó.
 
19
Nov
Entrega de premis del concurs per a la creació d’un dolç inspirat en la Menorca Talaiòtica al Museu de Menorca. 
 
13
Nov
Maria Riera serà la quarta concursant en presentar la seva proposta per guanyar la final de Becatalaiotica 2022. 
 
06
Nov
Excursió del programa Som Talaiòtics? 2022 a Binicodrell i la Cova des Coloms (Es Migjorn Gran), una iniciativa del Consell Insular de Menorca i el GOB.
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS